W3Schools

Исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүний хөрөнгө болгож ашиглах бичил биетний микробиологийн судалгаа / Зохиогч: Э. Энхтөгс ; Удирдагч: доктор (Ph.D), ЭШТА Ж. Энх-Амгалан ; Удирдагч: доктор (Ph.D), дэд профессор С. Дэлгэрмаа ; Зөвлөх: доктор (Ph.D) Д. Дөлгөөн ; Зөвлөх: докторант Х. Гантуяа ; Шүүмжлэгч: доктор (Ph.D) Д. Соёл

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Mongolian Publisher: Улаанбаатар : ШУТИС хэвлэлийн газар , 2024Description: 71 хуудастай : CD 12 x 12 30 смContent type:
  • text
Media type:
  • computer
Carrier type:
  • computer disc
Contained works:
  • Шинжлэх ухаан, технологийн их сургууль Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль [Эрхэлсэн байгууллага]
Subject(s): DDC classification:
  • 21 637.127 Э 66
Online resources:
Contents:
Удиртгал -- Онолын хэсэг -- Судалгааны материал, арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн, хэлэлцүүлэг -- Математик боловсруулалт, хэлэлцүүлэг -- Дүгнэлт -- Ном зүй -- Хавсралт
Dissertation note: Хүнс судлал. Магистрын зэрэг горилсон бүтээл. Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль. Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль. 2024. Summary: Бид өөрийн орны уламжлалт исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнээс ялгасан сүүнхүчлийн бактерийн биологийн идэвхийг судлан, сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд нутгийн омгийг хөрөнгө болгон ашиглах боломжийг тогтоох.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Магистрын бүтээл Төв номын сан Эрдэм шинжилгээний уншлага /Төв/ Монгол магистрын ажил 637.127 Э 66 (Browse shelf(Opens below)) 5110 Гэрээр олгохгүй T3MM5110
Browsing Төв номын сан shelves, Shelving location: Эрдэм шинжилгээний уншлага /Төв/, Collection: Монгол магистрын ажил Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
637.1 Ц 969 Ингэний хоормогны микрофлорын судалгаа Магистрын ажил 637.1 Ц 985 Дархан-Уул аймагт худалдаалагдаж байгаа сүүний чанар эрүүл ахуйн судалгаа Магистрын ажил 637.1 Э 761 Дотоодын болон импортын зарим сүү, сүүн бүтээгдэхүүний эрүүл ахуйн судалгаа Магистрын ажил 637.127 Э 66 Исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүний хөрөнгө болгож ашиглах бичил биетний микробиологийн судалгаа / 637.147 6 Б 984 Уургийн агууламж өндөртэй, ингэний сүүн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн судалгаа / 637.17 Г 21 Ингэ ба эхийн сүүний харьцуулсан судалгаа Магистрын ажил 637.356 А 751 Ингэний сүүгээр зөөлөн бяслаг үйлдвэрлэх технологийн судалгаа Магистрын ажил

Дипломны нүүрний дээд хэсэгт: МОНГОЛ УЛСЫН ШИНЖЛЭХ УХААН ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ

Хүнс судлал. Магистрын зэрэг горилсон бүтээл. Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль. Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль. 2024.

Ном зүй (хуудас 55-59)

Удиртгал -- Онолын хэсэг -- Судалгааны материал, арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн, хэлэлцүүлэг -- Математик боловсруулалт, хэлэлцүүлэг -- Дүгнэлт -- Ном зүй -- Хавсралт

Бид өөрийн орны уламжлалт исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнээс ялгасан сүүнхүчлийн бактерийн биологийн идэвхийг судлан, сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд нутгийн омгийг хөрөнгө болгон ашиглах боломжийг тогтоох.

Зохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ

Монгол Кирил

There are no comments on this title.

to post a comment.