"Эрдэнэт үйлдвэр" ТӨҮГ-ын ажилчдын хоолны чанар, шим тэжээлийн харьцуулсан судалгаа /
Мөнгөнтуяа, Батаахүүгийн
"Эрдэнэт үйлдвэр" ТӨҮГ-ын ажилчдын хоолны чанар, шим тэжээлийн харьцуулсан судалгаа / Зохиогч: Б. Мөнгөнтуяа ; Удирдагч: доктор (Ph.D), профессор Д. Энхмаа ; Зөвлөх: доктор (Ph.D), профессор М. Пүрэвжав; Шүүмжлэгч: доктор (Ph.D) О. Онон. - 69 хуудастай : CD 12x12 30 см
Дипломны нүүрний дээд хэсэгт: ШИНЖЛЭХ УХААН ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл.
Ном зүй (хуудас 60-61)
Удиртгал -- Судалгааны ажлын судлагдсан байдал -- Судалгааны арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Дүгнэлт -- Ашигласан хэвлэлийн жагсаалт
2023-2024 оны хичээлийн жилийн хаврын улиралд хамааглсан.
Судалгааны зорилго нь Уулын баяжуулах “Эрдэнэт үйлдвэр” ТӨҮГ-ын хооллолтын байдал ба шим тэжээлийн хангамжийг харьцуулан судалж, хоолны чанарыг сайжуулах санал боловсруулахад энэхүү ажлын зорилго оршино.
Зохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ
Монгол Кирил
2024 Шинжлэх ухаан, технологийн их сургууль (Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль) --Хоол зүй, шим судлал
Шим судлал
Шим тэжээл ба эрүүл мэнд Шимт бодисуудын бие махбодид гүйцэтгэх үүрэг Холестерины хувирал Илчлэгийн хэрэгцээ түүнийг тооцох
613.23 / М 812
"Эрдэнэт үйлдвэр" ТӨҮГ-ын ажилчдын хоолны чанар, шим тэжээлийн харьцуулсан судалгаа / Зохиогч: Б. Мөнгөнтуяа ; Удирдагч: доктор (Ph.D), профессор Д. Энхмаа ; Зөвлөх: доктор (Ph.D), профессор М. Пүрэвжав; Шүүмжлэгч: доктор (Ph.D) О. Онон. - 69 хуудастай : CD 12x12 30 см
Дипломны нүүрний дээд хэсэгт: ШИНЖЛЭХ УХААН ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл.
Ном зүй (хуудас 60-61)
Удиртгал -- Судалгааны ажлын судлагдсан байдал -- Судалгааны арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Дүгнэлт -- Ашигласан хэвлэлийн жагсаалт
2023-2024 оны хичээлийн жилийн хаврын улиралд хамааглсан.
Судалгааны зорилго нь Уулын баяжуулах “Эрдэнэт үйлдвэр” ТӨҮГ-ын хооллолтын байдал ба шим тэжээлийн хангамжийг харьцуулан судалж, хоолны чанарыг сайжуулах санал боловсруулахад энэхүү ажлын зорилго оршино.
Зохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ
Монгол Кирил
2024 Шинжлэх ухаан, технологийн их сургууль (Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль) --Хоол зүй, шим судлал
Шим судлал
Шим тэжээл ба эрүүл мэнд Шимт бодисуудын бие махбодид гүйцэтгэх үүрэг Холестерины хувирал Илчлэгийн хэрэгцээ түүнийг тооцох
613.23 / М 812