W3Schools

Local cover image
Local cover image

"Эрдэнэт үйлдвэр" ТӨҮГ-ын ажилчдын хоолны чанар, шим тэжээлийн харьцуулсан судалгаа / Зохиогч: Б. Мөнгөнтуяа ; Удирдагч: доктор (Ph.D), профессор Д. Энхмаа ; Зөвлөх: доктор (Ph.D), профессор М. Пүрэвжав; Шүүмжлэгч: доктор (Ph.D) О. Онон.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Mongolian Publisher: Улаанбаатар : ШУТИС хэвлэлийн газар , 2024Description: 69 хуудастай : CD 12x12 30 смContent type:
  • text
Media type:
  • computer
Carrier type:
  • computer disc
Subject(s): DDC classification:
  • 21 613.23 М 812
Online resources:
Contents:
Удиртгал -- Судалгааны ажлын судлагдсан байдал -- Судалгааны арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Дүгнэлт -- Ашигласан хэвлэлийн жагсаалт
Dissertation note: Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл. Магистр. Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль. Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль 2024. Summary: Судалгааны зорилго нь Уулын баяжуулах “Эрдэнэт үйлдвэр” ТӨҮГ-ын хооллолтын байдал ба шим тэжээлийн хангамжийг харьцуулан судалж, хоолны чанарыг сайжуулах санал боловсруулахад энэхүү ажлын зорилго оршино.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Магистрын бүтээл Төв номын сан Эрдэм шинжилгээний уншлага /Төв/ Монгол магистрын ажил 613.23 М 812 (Browse shelf(Opens below)) 5324 Гэрээр олгохгүй T3MM5324

Дипломны нүүрний дээд хэсэгт: ШИНЖЛЭХ УХААН ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ

Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл. Магистр. Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль. Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль 2024.

Ном зүй (хуудас 60-61)

Удиртгал -- Судалгааны ажлын судлагдсан байдал -- Судалгааны арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Дүгнэлт -- Ашигласан хэвлэлийн жагсаалт

2023-2024 оны хичээлийн жилийн хаврын улиралд хамааглсан.

Судалгааны зорилго нь Уулын баяжуулах “Эрдэнэт үйлдвэр” ТӨҮГ-ын хооллолтын байдал ба шим тэжээлийн хангамжийг харьцуулан судалж, хоолны чанарыг сайжуулах санал боловсруулахад энэхүү ажлын зорилго оршино.

Зохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ

Монгол Кирил

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image