"Эрдэнэт үйлдвэр" ТӨҮГ-ын ажилчдын хоолны чанар, шим тэжээлийн харьцуулсан судалгаа / Зохиогч: Б. Мөнгөнтуяа ; Удирдагч: доктор (Ph.D), профессор Д. Энхмаа ; Зөвлөх: доктор (Ph.D), профессор М. Пүрэвжав; Шүүмжлэгч: доктор (Ph.D) О. Онон.
Material type:
- text
- computer
- computer disc
- 21 613.23 М 812
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Магистрын бүтээл | Төв номын сан Эрдэм шинжилгээний уншлага /Төв/ | Монгол магистрын ажил | 613.23 М 812 (Browse shelf(Opens below)) | 5324 | Гэрээр олгохгүй | T3MM5324 |
Дипломны нүүрний дээд хэсэгт: ШИНЖЛЭХ УХААН ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл. Магистр. Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль. Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль 2024.
Ном зүй (хуудас 60-61)
Удиртгал -- Судалгааны ажлын судлагдсан байдал -- Судалгааны арга зүй -- Судалгааны ажлын үр дүн -- Дүгнэлт -- Ашигласан хэвлэлийн жагсаалт
2023-2024 оны хичээлийн жилийн хаврын улиралд хамааглсан.
Судалгааны зорилго нь Уулын баяжуулах “Эрдэнэт үйлдвэр” ТӨҮГ-ын хооллолтын байдал ба шим тэжээлийн хангамжийг харьцуулан судалж, хоолны чанарыг сайжуулах санал боловсруулахад энэхүү ажлын зорилго оршино.
Зохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ
Монгол Кирил
There are no comments on this title.